Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eco Örebro står fortfarande utan coach

Fem till sex coacher är aktuella som ersättare till Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis. Dessutom har Miklos Szabo skrivit på för två år med klubben.

För Eco Örebro fortsätter jakten med att förstärka truppen. För tillfället står bara fyra spelare under kontrakt, och dessutom står klubben fortfarande utan coach då Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis lämnade för drygt en månad sedan efter nästan fem år i klubben.

På coachfronten står det nu mellan fem-sex namn, en fjärdedel av vad det var från början.

– Det kan bli en svensk eller en utländsk coach. De vi tittar på har cv:n som ser bra ut med våra mått mätt, och det ställs höga krav för att ens få träna på den här nivån, säger Stefan Johansson.

– Det kommer att vara klart om fyra till sex veckor men det kan gå fortare än så. Men vi har inte börjat prata med någon om kontrakt ännu. Vi hoppas att det ska vara klart så fort som möjligt.

Dessutom har Eco Örebro skrivit ett nytt kontrakt med sin stora stjärna Miklos Szabo. Kontraktet är över två år.

– Han är av internationellt snitt och en svensk ligaspelare av hösta klass, säger ordförande Stefan Johansson.