Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Edward Sandström i stor europeisk långloppsserie

Edward Sandström satsar vidare. Racingföraren från Örebro ska i år köra europeiska långloppsserien Blancpain Endurance Series.

Annons

Vid en presskonferens i Stockholm i dag berättade Edward Sandström, 33, om sin vidare satsning.

Sandström är klar för belgiska Audistallet W-Racing Team, och kommer att köra Blancpain Endurance Series, en europeisk långloppsserie med sex race. Det handlar om fem tretimmarslopp plus klassiska 24-timmarsloppet på Spa, och i serien deltar team från bland annat Audi, Ferrari, Porsche, Mercedes, Lamborghini och McLaren.

– Det är en ära att få köra en av de mest populära serierna i Europa med ett så framgångsrikt team. Teamet har högt ställda mål, säger Edward i ett pressmeddelande.

Säsongen startar med ett race på Monza den 14 april. Därefter följer Silverstone den 2 juni, Circuit Paul Ricard den 29 juni, Spa den 25 juli, Nürburgring den 22 september och Navarra den 14 oktober.