Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter EM-bronset – Regborn får chansen i A-landslaget kommande säsong

Martin Regborn är en av de nykomlingar som tar plats i orienteringens A-landslag kommande säsong. Dessutom får ytterligare två talanger från OK Tisaren chansen i utvecklingslandslaget.

På fredagen presenterades de svenska landslagstrupperna i orientering inför kommande säsong. Ny i A-landslaget är Hagaby GoIF:s Martin Regbron, som är en av de 16 löpare som "bedöms ha medaljchans på VM 2017".

"Fantastiskt roligt att få ett kvitto på en bra säsong, allt hårt och dedikerat arbete och få ta ytterligare ett steg närmare toppen", kommenterar Regbron själv på sin instagram.

LÄS OCKSÅ: Regborn tog EM-brons: "Hade jag inte ens vågat hoppas på"

OK Tisarens Josefin Tjernlund och Andrea Svensson får chansen i utvecklingslandslaget. Lilian Forsgren får fortsatt förtroende i samma trupp, samtidigt som Filip Dahlgren från Graphyttan och Maria Magnusson från Örebro får lämna densamma.