Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter grova gängmisshandeln – polisen söker fortfarande vittnen

Natten mellan tisdagen och onsdagen misshandlades en man i 25-årsåldern svårt i närheten av City gross i Örebro. Mannen ska ha utsatts för sparkar och slag mot huvud och kropp och fördes efter händelsen svårt skadad till sjukhus.

Annons

Klockan 01.29 kom samtal till polisen angående misshandeln.

– När patrullen kommer fram ligger mannen på marken, hans flickvän är också på plats. Mannen berättar att han har blivit misshandlad av upp mot tio personer med sparkar och slag mot huvud och kropp, han har fått ta emot slag även när han ligger ner, säger Stefan Dangardt, pressinformatör vid polisen i Örebro.

Händelsen är rubricerad som grov misshandel.

– Det står inget om att något tillhygge använts i anmälan men det här är rubricerat som grov misshandel, troligen med bakgrund av att han har fått ta emot slag och sparkar även när han har legat ner på marken, säger Stefan Dangardt.

Mannen är på torsdagseftermiddagen inte hörd än.

– Det kan vara så att han fortfarande är föremål för vård.

I övrigt har polisen vittnesuppgifter från en person och söker nu fler vittnen till händelsen.

– Flickvännen är hörd. Av vad jag kan förstå har de varit med varandra hela tiden. Att det handlar om uppemot tio personer verkar vara hennes uppfattning också. Nu söker vi fler vittnen. Har andra varit där får de gärna höra av sig till oss om de har sett eller hört något, säger Stefan Dangardt.

Ingen är på torsdagseftermiddagen gripen efter händelsen.