Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter hårda utmaningen – Malin Hermansson klar för fajt mot Cornelia Holm på Cage Warriors

Ny stormatch väntar nu MMA-proffset Malin Hermansson.
Efter utdraget trashtalk och pajkastning i media antar nu Cornelia Holm utmaning från Hermansson.
I sin proffsdebut på Superior Challenge-galan i Stockholm besegrade örebrofajtern den före detta amatörvärldsmästare Gabriella Ringblom – och hoppas på att göra samma sak med Holm.
– Om hon är modig nog att acceptera min utmaning så lovar jag att rankingen kommer att se annorlunda efteråt, sa Hermansson till sajten MMAviking.

Annons

► (+) TV-dokumentär i tre delar – Malin Hermanssons väg mot MMA-toppen

Den 28 april i Göteborg anordnar den brittiska organisationen Cage Warriors sin första gala någonsin i Sverige.

Och med på matchkortet finns nu örebrofajtern Malin Hermansson som kommer få mäta sig mot världsmästaren och göteborgsfajtern Cornelia Holm.

Hermansson gjorde sin proffsdebut i december förra året på Superior Challenge-galan i Stockholm mot den förre amatörvärldsmästaren Gabriella Ringblom, och vann på delat domslut.

► Riskerade bli blind efter proffsdebuten mot Fagerstafajtern – nu vädjar hon om hjälp

Och nu vill hon ta sig an Holm som även hon står med ett 1-0-rekord på sitt cv.

Tidigare har Hermansson och Holm haft pajkastning sinsemellan via sociala medier och nyhetssajter. Till exempel sa Hermansson till sajten mmaviking.com att:

– Om hon är modig nog att acceptera min utmaning så lovar jag att rankingen kommer att se annorlunda efteråt. Cage Warriors, ring mitt team och ordna den här matchen. Hela Skandinavien vill se det här.

Holm kontrade och påstod sig inte veta vem Hermansson var när hon blev tillfrågad av mmaviking.com om det eventuellt skulle kunna bli en fajt mellan dem på Cage Warriors.

– Vem fan är den där tjejen? sa Holm.  

Trashtalket verkar ha funkat bra på organisationen Cage Warriors och nu är kontraktet påskrivet och klart.

LÄS OCKSÅ

► Malin Hermansson blir MMA-proffs – som teamets första kvinnliga namn

 Malin Hermansson är klar för proffsdebut: "Två av Sveriges absolut främsta fighters"

► (+) TV-dokumentär: MMA-fajtern Malin Hermansson talar ut om långa vägen till proffsdebuten: "Hon blir en bra skalp för mig"