Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter konkursen: O, helga natt lever vidare

De populära örebroeventen O, helga natt och Rådhuskalendern kommer att drivas vidare. Idag står det klart att Ambitiös Holding AB har förvärvat eventbyrån Soul och reklambyrån NPP.

Annons

För lite mer än ett år sedan köpte Soul design AB upp NPP reklambyrå AB och i maj det här året gick det nya företaget Soul NPP i konkurs.

Soul har tidigare varit arrangör av de populära örebroeventen O, helga natt och Rådhuskalendern. Vad som ska hända med eventen nu har varit oklart sen konkursen.

I dag blev det klart att Ambitiös Holding AB är nya ägare till Soul och NPP.

- Vi har förvärvat Soul på grund av varumärkena O, helga natt och Rådhuskalendern. Vi anser att det är två starka varumärken som ska vara kvar i Örebro, säger Davor Dundic, VD och ägare till Ambitiös Holding AB.

Han anser att eventen bidrar till att sätta Örebro på kartan och till att ge en fortsatt positiv bild av staden.

- Vi undersöker just nu möjligheterna att arrangera O, Helga natt den 4 december i år,  men än så länge är det för tidigt att säga om tidsplanen håller, säger Davor Dundic.

De har redan haft en inledande kontakt med kommunen som är positiv till att fortsätta med eventen.

- Vi har inlett en dialog med Richard Kennett som är kreativ grundare av O, helga natt om huruvida han ska vara delaktig i fortsättningen, säger Davor Dundic.

Ambitiös Holding AB är ett örebroföretag som tidigare främst har sysslat med kompetensförmedling och utveckling inom bland annat industri och logistik.

- Nu är vi intresserade av nya områden och ett av dem är media och kommunikation. Det är därför vi har förvärvat reklambyrån NPP, säger Davor Dundic.

Nu ska Ambitiös Holding AB bilda sig en uppfattning av hur NPP ser ut och hur det ska se ut i framtiden.

- Vi ska se till att NPP levererar de tjänster som deras nuvarande kunder och framtida kunder förväntar sig, säger Davor Dundic.

Annons