Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eidur om skadan: "Det känns bättre"

Han misstänkte en fraktur. Men nu kan ÖSK-backen lämna lugnande besked.

Det var i slutet av första halvlek som Eidur Sigurbjörnsson gick in i en duell med Djurgårdens tunga anfallsduo Nyasha Mushekwi och Sam Johnson. Den slutade med frispark till gästerna och varning till ÖSK:s mittback.

Till råga på allt var det Sigurbjörnsson som fick mest ont av närkampen. I halvtid tvingades han bryta och efteråt hade han väldigt ont i sidan:

- Jag har svårt att andas och prata. Deras kille träffade mina revben, sa Sigurbjörnsson till NA.

Han var orolig för att det uppstått en fraktur och berättade att skadan skulle undersökas på sjukhus.

Men nu några dagar senare kan islänningen lämna lugnande besked:

- Jag har inte fått något slutgiltigt svar än men jag är ganska säker på att det inte är brutet. Det känns bättre för varje dag och det tror jag det inte hade gjort om jag haft en fraktur, säger han till NA.

I dag torsdag är ÖSK träningsledigt och truppen samlas igen i morgon fredag för finslipning inför söndagen bortamatch mot IFK Göteborg.

- Jag hoppas kunna vara med då. Men jag får ta det dag för dag och känna efter hur jag mår på fredagsträningen, säger Eidur Sigurbjörnsson.

En som definitivt missar matchen mot serieledande Göteborg är mittfältaren Robert Åhman Persson. Han fick sitt tredje gula kort mot Djurgården och är därmed avstängd.