Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ekblom allt närmare titeln

Fredrik Ekblom kommer allt närmare TTA-titeln.
På lördagen gjorde han det utan att vinna på Anderstorp.
Andraplatsen bakom segrande Fredrik Larsson gör att örebroaren leder mästerskapet med 38 poäng när 58 återstår att köra om.

Annons

Det blev ingen tredje raka deltävlingsseger i förarmästerskapet för Fredrik Ekblom i sin Volvo. Däremot blev det en viktig andraplats och fortsatt dominans i toppen av mästerskapet. Med endast två deltävlingar kvar leder Ekblom med hela 38 poäng. 58 poäng finns kvar att fajtas om.

Göransson långt efter igenPå lördagen svarade Fredrik Larsson för en perfekt tävling när han ledde från start till mål och blev femte förare att vinna en TTA-deltävling. Ekblom kom i mål som tvåa och hade stallkompisen Thed Björk bakom sig även den här helgen, som trea. Richard Göransson, från Örebro, har haft några motiga helger bakom sig och slutade nia på Anderstorp. Han gjorde det efter att ha startat som sista bil och kört upp sig, och bland annat satt bästa varvtid. Men tekniska problem med BWN:n sänkte Göranssons viktiga poängchanser även denna gång.

Så är ställningen i förarmästerskapet!

Läs mer i söndagens NA, papperstidningen!