Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

El Kabir spelklar mot ÖSK

Mjällbys Moestafa El Kabir åkte på en grov utvisning i en träningsmatch i juni och avstängning är att vänta. Den hinner dock inte träda i kraft innan lördagens cupmatch mot ÖSK.

Det var i en träningsmatch mot Trelleborg i slutet av juni som Mjällby-stjärnan Moestafa El Kabir åkte på en grov utvisning, vilket i normala fall medför två matchers avstängning. Domen hinner dock inte träda i kraft innan cupmötet mot ÖSK på lördag.

– Vi kommer ha ett sammanträde tisdagen den 13:e juli, så innan dess kan El Kabir inte få sin dom. Det innebär att han får spela mot ÖSK, säger Björn Eriksson, tävlingssekreterare på Svenska fotbollsförbundet.

El Kabir gjorde stor succé i den senaste cupsegern mot Malmö FF där han stod för Mjällbys samtliga mål i 4–1-segern. I allsvenskan har han under våren mäktat med fem mål på 12 matcher.

Det är även klart att ÖSK-Mjällby kommer att börja 17.00 på lördag. Matchen kommer dessutom att direktsändas i TV4 Sport.