Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elsparkcyklar och fotgängare på kollisionskurs

Annons

Replik till ledaren ”Ja till elsparkcyklar" 9 juli

Jag var i Göteborg för några veckor sedan, vädret var varmt och skönt och vi skulle flanera i centrum, på gågatorna och på de breda trottoarerna, helt enkelt där man går i lugn och ro.

Då måste man akta sig, för där kom gäng med pojkar, unga män, och kanske någon man med några år på nacken farande i full fart på elsparkcyklar, sick sackande mellan strövande människor. Jag såg inga kvinnor/flickor.

Jag har ju hört att olyckor inträffat och det förstår jag.

Det var inga sex km/tim de höll. Vi satte oss på en bänk och tittade på hur männen och deras nya leksak fungerade i stadsmiljön.

Jag har ju hört att olyckor inträffat och det förstår jag. Det hade räckt med att någon tog ett felsteg åt sidan, när gänget kom bakifrån, så hade det kunnat smälla.

Jag förstår, att det är jätteroligt att så enkelt ta sig fram, men jag undrar om det var så, hon som skrev ledaren tänkte sig att det skulle fungera. De tog sig nog inte bara, från en punkt till en annan, utan åkte bara för nöjes skull, tror jag.

Så skönt att det inte kommit till Örebro, sa vi.

”MA”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel