Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emma Igelström förd till USÖ

Förra elitsimmerskan Emma Igelström fördes på tisdagen akut till USÖ – under inspelningen av tv-programmet Kändishoppet.

Det var tidigt på tisdagsförmiddagen som förra elitsimmaren Emma Igelström, med sju världsrekord och fem VM-guld på meritlistan, fördes akut till USÖ från en träning i Gustavsvik inför inspelningen av tv-programmet Kändishoppet.

Från TV3 och programmets produktionsbolag var det på tisdagen locket på – men sent på kvällen svarade Igelström själv på sms till NA att hon var okej:

– Allt bara bra! Ligger på hotellrummet och laddar för morgondagen!

På twitter skrev hon: "Ligger i sängen å kurerar en krånglande mage med glass!"

Enligt uppgifter till NA började Igelström må dåligt under en träning inför den pågående inspelningen av tv-programmet Kändishoppet.

– Det var ingen inspelning i dag, så jag har inte varit på plats i Örebro i dag. Jag har inte hört mer än att hon fördes till sjukhus. Hoppas att det inte är något allvarligt, säger Mathz Lindberg till NA.

Mathz är pappa till Anna Lindberg och en stor profil i simhopps-Sverige med egen simhoppskarriär bakom sig och domarmeriter från OS. I Kändishoppet medverkar han bland annat som domare.

Inspelningarna av Kändishoppet avslutas under onsdagen.