Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emra får lämna Zürich

Förre ÖSK-anfallaren Emra Tahirovic är klubblös. I dag meddelade FC Zürich att man bryter kontraktet med omedelbar verkan.

Den förre ÖSK-talangen får därför se sig om efter en ny klubb. Beslutet att bryta kontraktet ska ha varit ömsesidigt enligt klubbens hemsida. I Zürich hann örebroaren med att göra två mål på 21 matcher i klubben.

24-årige Tahirovic har under våren varit utlånad till CD Castellón i den spanska tredjeligan, men lämnade klubben efter att han inte fått sin lön utbetald på åtta månader.

Såldes för 15 miljoner

Den förre Sturehovprodukten har hunnit representera en rad olika klubbar under de senaste åren, efter att han lämnade ÖSK för Halmstad efter säsongen 2005. 2007 såldes han till franska Lille för nästan 15 miljoner kronor. 2008 lämnade han Lille och skrev på för Zürich där han sedan dess har haft svårt att ta plats. Däremellan har han bland annat varit utlånad till  MVV Maastricht i holländska andraligan och spanska Castellón.

Emra Tahirovic var så sent som under 2009 utlånad till ÖSK i allsvenskan under ett halvår.