Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emra från start - gjorde mål direkt

Första matchen från start i nya klubben.
Då slog Emra Tahirovic till med andra målet för FC Wil.

Den före detta ÖSK-anfallaren Emra Tahirovic håller numera till i schweiziska andraligan och FC Wil, dit han värvades i somras.

26-åringen fick en succéstart med mål i ligadebuten mot FC Lugano för en månad sedan. Därefter har speltiden varit klart begränsad och Tahirovic har i bästa fall fått nöja sig med ett inhopp mot slutet av matcherna.

Men under tisdagskvällen fick han chansen på planen i 90 minuter för första gången i nya klubben - och slog till direkt. Emra startade på topp i Wils 4-2-3-1-system och satte 4-2-målet i 65:e minuten när Wohlen besegrades med 5-2 hemma på Stadion Bergholz.

Nu leder FC Wil den schweiziska andraligan efter 12 poäng på fem omgångar. Målet var Tahirovics andra för säsongen och ger honom minst sagt ett bra målsnitt i Schweiz. Två mål på 119 minuters speltid innebär att Emra Tahirovic i snitt hittar nätmaskorna en gång i timmen för FC Wil.