Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emra sköt upp Wil i topp

Emra Tahirovic har slagit till igen. På måndagskvällen sköt förre ÖSK-stjärnan upp FC Wil i serieledning i schweiziska andraligan med avgörande 2–1-målet mot Winterthur.

Det var i 76:e minuten som Emra Tahirovic, som startade matchen för sitt Wil, smällde in sin egen retur till 2–1 mot Winterthur i schweiziska andraligan.

Tre minuter senare blev örebroaren utbytt, men hans lagkamrater höll undan och Wil vann med 2–1, vilket innebär att laget är i serieledning efter sju omgångar, på direktplats till högstaligan.

Målet var Emras tredje för säsongen, och nu toppar han den interna skytteligan (Adis Jahovic som gjort fem mål har lämnat laget för Zürich) och ligger trea i hela ligans skyttliga.

Målet var dessutom en personlig revansch för Tahirovic som tidigare under matchen prickat stolpen när han serverats nästna öppet mål.

På lördag spelar Wil hemma mot tabelltrean FC Schaffhausen i en tidig trepoängsmatch.