Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emra utan lön i åtta månader

Förre ÖSK-anfallaren Emra Tahirovic har inte fått lön på åtta månader och strider nu mot sin klubb CD Castellón.
Enligt spanska tidningsuppgifter kan ärendet nå Fifa, om Tahirovic advokater bestämmer sig för att stämma klubben.

Flera spanska tidningar har de senaste dygnen skrivit om situationen i tredjedivisionslaget Castellón. Där finns örebroaren Emra Tahirovic, 23, utlånad från FC Zürich. Anfallaren har haft problem att ta en startplats i laget och utlåningen har inte fått den effekt som han och laget hoppats på. Nu har situationen blivit ännu värre för Tahirovic.

För få licenserade spelareEnligt spanska medier har Tahirovic inte fått lön utbetald på åtta månader och därför krävt att få lämna klubben omgående. Men klubben har enligt El Mundo på nätet inte gått med på det. Orsaken ska ha varit att om klubben skulle släppa Tahirovic skulle man inte ha tillräckligt med licenserade spelare för att få delta i seriespelet. 

Fått bo utan möblerTahirovic ska även vid tre tillfällen ha blivit lovad de uteblivna pengarna, men inget har hänt. Under den senaste tiden har han i 35 dagar bott i sitt hem i Spanien utan några möbler, som är skickade tillbaka till Sverige i väntan på en flytt. 

Ärendet kan nu nå Internationella fotbollsförbundet, Fifa, eftersom Emras advokat, enligt tidningsuppgifter, överväger att stämma klubben.