Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"En biljett till stora scenen"

ÖSK åker till Malmö för att sätta käppar i hjulet för hemmalagets gulddrömmar.
– En biljett in på den stora scenen som vi ska ta till vara på, säger ÖSK-tränaren Peo Ljung.

Den allsvenska bottenstriden är fri från dramatik. I alla fall på de två platserna som leder till direktnedflyttning. Tyvärr för alla örebroare är ÖSK som bekant ett av lagen som redan nu är borta från allsvenskt spel. Men segern mot IFK Göteborg senast visar att det finns en moral och kampvilja kvar i truppen trots det hopplösa läget.

Kämpat och slitit– Viktigt på alla sätt att vi vinner. Men jag bedömer det inte som att det har varit något fel på självförtroendet innan heller. Den mentala styrkan är bra och vi har haft en positiv stämning och en elektricitet i truppen hela hösten tycker jag, säger Peo Ljung och fortsätter:

– Vi har kämpat och slitit hela tiden och det har betalat sig ett par gånger. Tyvärr inte tillräckligt många gånger för att vi ska kunna hänga kvar i allsvenskan.

Inblandad i guldstridenGuldjagande Malmö väntar på bortaplan i kväll. En match som kan avgöra en stor del av allsvenskan 2012. Sådana matcher är aldrig tråkiga att spela, även om man själv inte är inblandad i guldstriden.

– Det ska bli jättekul. En biljett in på den stora scenen som vi ska försöka ta till vara på. Vi har haft två möjligheter tidigare att spela stora matcher. Den ena var på Råsunda och den andra var på Borås arena. Och nu borde det vara tredje gången gillt att växa med uppgiften. Det gjorde vi inte i de två tidigare matcherna.