Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"En klubb med ambitioner"

Förre MFF-målvakten Jonas Sandqvist, nu i norska Ålesund, tränade med ÖSK under tisdagen. Och han är säker – han vill till ÖSK.
– Absolut, det är en klubb med ambitioner, säger han till NA.

Annons

John Alvbåges status i ÖSK nästa säsong är osäker. Nu kan det bli Alvbåges förre konkurrent i U21-landslaget, Jonas Sandqvist som ersätter honom. Den 30-årige skåningen gjorde under tisdagen sitt första pass med ÖSK på ett blåsigt Behrn arena.

– Det kändes bra, det var kul. Jag har ju varit här några gånger innan och spelat med MFF och Landskrona. ÖSK är en klubb som jag känner väl till, säger han.

Inget spel i Norge

Jonas Sandqivst kontrakt med Ålesund går ut vid årsskiftet. Och någon förlängning med den norska klubben lär det inte bli.

– Inte Ålesund i alla fall, jag har fått alldeles för lite speltid och det är därför jag är här. Det var schysst av klubben att låta mig komma hit och träna.

I stället kan det bli spel med ÖSK nästa säsong i allsvenskan.

– Det är absolut en möjlighet, det var två år sedan jag lämnade allsvenskan så det är klart det kan bli en återkomst. ÖSK är en bra klubb, så varför inte.

Läs mer om Sandqvist i onsdagens NA, papperstidningen!