Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En simhall är bra för Hällefors

Svar

... till ”Är Hällefors på väg att ta sig vatten över huvudet?”, NA 14 november.

Att Hällefors behöver en simhall är en självklarhet, en simhall är någonting som alla åldrar kan ha glädje och nytta av! Visst, det finns andra saker vi skulle behöva lägga pengar på, men elever på Klockarhagsskolan har problem att få till simundervisning. Elever som inte lär sig att simma medför att lärare måste åka gång på gång till andra kommuner för att simma. Detta går ut över elevernas övriga undervisning vilket innebär att elever inte ges den utbildning de skulle ha möjlighet till. Det tar nästan en hel dag att åka iväg på simundervisning.

Min sista och viktigaste poäng är att när en ungdom drunknar på grund av brist på simundervisning är verkligen 800 kr någonting som vi bryr oss om? Jag tror inte att dessa pengar är någonting som kan jämföras med ett liv, speciellt inte när det är er egen familj/vänner som påverkas.

Hoppas du tänker om BHH.

”Ja till simhall”

Hällefors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel