Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ericsson kritisk mot Sauber

Efter det misslyckade loppet i Montreal riktar Marcus Ericsson kritik mot Sauber.- Jag tror att vi ville och hade hoppats på mycket mer, säger Ericsson.

Annons

Marcus Ericsson kom på plats 14 i Kanadas GP. Nu kritiserar han sitt stall och medger att han hade högre förväntningar på bilen och att han önskar att den hade varit snabbare.

- Vi trodde att bilarna skulle vara starkare i kvalet och i loppet, vi saknar lite fart. Men bilens balans är bra, säger Ericsson enligt sajten formulaspy.com.

Samtidigt är han självkritisk och anser att han själv kunde ha kört bättre. I början av loppet hamnade han i en duell mot Williams Felipe Massa i vilken de två var några millimeter från varandra.

- Det fanns stunder då jag kunde ha kört bättre. Kampen mot Felipe var av det tuffare slaget, men det är så det ska vara, säger han.

Sauber behöver större uppgraderingar av bilarna anser Marcus Ericsson som hoppas på ett bättre lopp i Österrikes GP.

- Vi borde vara mer konkurrenskraftiga i Österrike, men det borde vi ha varit här med, säger Ericsson.