Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eriksson: "Vi stoppar inte en ung spelare"

BK Forwards högerback Daniel Björnquist är på väg till ÖSK mitt under säsongen. Och Forward har inga planer på att stoppa honom.

- Vi hindrar inte en ung spelare som vill ta ett steg i karriären, absolut inte. Men det är självklart så att om vi fick välja så vill vi ha Daniel kvar hos oss, säger ordföranden Mats Eriksson.

Som inte har annat än gott att säga om Björnquist.

- En härlig kille som är oerhört ambitiös, och blir det så att han går till ÖSK så önskar vi honom lycka till och hoppas att han slår sig in där.

Därmed inte sagt att affären är klar. Men Forward och ÖSK är i princip överens.

- Vi har haft diskussioner. Som läget är det en sak mellan ÖSK och Daniel att komma överens om villkor, säger Mats Eriksson.

Forward befinner sig en nivå under ÖSK, i norrettan, och jagar flyende Sirius och Dalkurd i toppstriden. Bakom Björnquist på högerbacksplatsen finns Jens Arrby som främsta alternativet.

- Vi har ju ingen jättetrupp, och det är klart det kommer att kännas om vi tappar Daniel. Men Jens har spelat när Daniel varit skadad och gjort det bra, konstaterar Eriksson.