Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett fantastiskt jobb - och tänk om 30 timmar i veckan vore heltid

Jag jobbar inom vården som undersköterska. Det är ett fantastiskt arbete där jag varje dag träffar människor som behöver min hjälp och stöttning.

Alla människor är unika och ibland kan det ta lite tid att komma på hur jag bemöter just dig på bästa sätt. Moroten som driver mig är att se dig må bra och bli glad när jag kommer, även om livet suger många gånger.

Min önskan är att få fortsätta jobba med människor och klara av att försörja mig.

Att göra ett bra jobb som tillfredställer mig och dig kan vara väldigt krävande många gånger och kräver sin återhämtning av min kropp hur mycket jag än trivs med mitt värdefulla arbete och hur mycket jag än skulle få betalt.

Därför är min största önskan att en heltid skulle vara 30 timmar i veckan.

Sena kvällar och tidiga mornar alla dagar i veckan året runt det sliter mer än man kan tro.

Om 30 timmars arbetsvecka räknades som heltid inom vården för oss undersköterskor skulle det innebära att jag inte behövde jobba deltid för att kroppen ska orka och fortfarande ha samma lön och kunna göra det jag älskar mest, ta hand om dig när du behöver det som mest.

”Undersköterskan”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel