Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Ett mirakel att vi förlorar"

Noll poäng mot ett formsvagt Mjällby.
Nordin Gerzic fattade ingenting.
- Det är ett mirakel att vi förlorar, säger han

Han var tillbaka efter avstängning och såg spelsugen ut mot Mjällby. Ändå fick Nordin Gerzic lämna Strandvallen som en förlorare.

- Jag tycker att jag gjorde en riktigt bra match. Men i första halvlek fanns det ingen att spela bollarna till, säger han.

Bättre blev det i andra när ÖSK flyttade upp spelet. Gerzic fick ännu mer boll även om han också gick en tuff match mot Mjällbys Tobias Grahn.

- Han är en bra spelare, det är inget snack om det, säger Gerzic.

Det såg irriterat ut mellan er flera gånger?

- Nej, det skulle jag inte säga att det var. Jag försöker bara gå ut och spela mitt eget spel utan att tänka på vem jag möter.

Nordin Gerzic tycker, precis som de flesta andra, att ÖSK fick bättre fart på sitt spel efter Sixten Boströms dubbelbyte med dryga timmen spelad.

- Det är kul och se de unga spelarna komma in och ta för sig. Josef (Ibrahim) är en jättedribbler. Han behöver bara lära sig att värdera lägena. Inhopparna tillförde energi, säger han.

Men när Michael Almebäck missade sitt jätteläge på slutet stod det klart att ÖSK återigen kammade noll.

- Vi är ett bättre lag och det är ett miakel att vi förlorar den här matchen, säger Nordin Gerzic.