Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Falkenberg nollade ÖSK

Nykomlingsmötet slutade mållöst. ÖSK fick inte hål på bottenlaget Falkenberg, och matchen slutade 0–0.

Nykomlingsmötet på Behrn arena var jämnt. ÖSK hade förvisso mest boll och noterade 11–10 i avslut, men Falkenberg hade 8–5 i skott. Skott i mål? Nej, sådana blev det inga. 0–0.

– Det är blandade känslor så klart. Vi är besvikna att vi inte lyckades peta in en boll i dag, säger lagkaptenen Magnus Wikström till Cmore.

I brist på mål var matchens mest uppseendeväckande händelse att ÖSK-målvakten Oscar Jansson tvingades bryta, handskadad, en knapp kvart in i andra halvlek.

Och det var en rejäl smäll. En utrusande Oscar Jansson hann före David Svensson. Men offrade sig samtidigt. Fick David Svensson över sig. Såg ut att få knät i huvudet. Och han blev liggande efter den kraftiga sammanstötningen. Läkare var snabbt ute. Men väl då visade sig att det var handen som Jansson hade ont i. Kylspray och ÖSK-målvakten var på fötter igen. Kickade själv igång spelet, men signalerade direkt efter det för byte.

Jansson fördes strax därefter till USÖ, något som ni kan läsa mer om här.

In kom Jacob Rinne som sattes på prov omgående. Gästernas Godway Donyoh friställdes. Kom ur vinkel, men fick ändå i väg ett skott. Högt och mitt på Rinne som parerade till hörna.

Farligast blev det annars i den första halvleken. Det när Rodevåg var tung och vräkte fram en tå. Jansson fick fingertopparna på bollen, som efter det rullade mot mållinjen. Men eftersom bollen inte hade någon vidare fart kunde ÖSK-målvakten hinna ikapp den och lugnt och säkert ta hand om läderkulan.

Så var matchen: Klicka här för att komma till matchrapporten.

Läs mycket mer i fredagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning nedan.