Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Falska brev upprör

Norabon Christer Stromberg är upprörd. Någon har nämligen skickat falska brev till fastighetsägare i Nora med Strombergs underskrift.
-Jag har fått höra att två brev kommit fram, säger Christer Stromberg. Och jag kommer att polisanmäla det här.

För några veckor sedan registrerade Christer Stromberg det nybildade Norapartiet och den okände brevskrivaren anspelar på detta i de brev Stromberg kommit över. Två fastighetsägare har fått brevet och tonen i breven är hotfull.

-Jag är förvånad över nivån, säger Stromberg. Men det är ju allvarliga saker när kopplingen till det nya partiet är så tydlig.

I breven ifrågasätter den falske brevskrivaren skötseln av fastighetsägarnas trottoarer och avslutas med ett hot om att det kommer att bli andra bullar av, när det nya partiet kommer in i kommunfullmäktige. I klartext är breven undertecknade ”Christer Stromberg”.

-Ett av breven fick jag höra talas om i förra veckan och ett fick jag vetskap om i helgen, säger Stromberg. Så länge det bara var ett hade jag tänkt strunta i det, men nu vet jag ju inte hur många sådana här som är skickade.

Med en polisanmälan hoppas nu Christer Stromberg få ett slut med de falska breven.

-Jag har ingen aning om vem som kan ha skickat de här breven, säger han. Men en liten uppmaning till varning finns fog för.

Det falska brevet i helhet

”Med vilken rättighet låter ni eran trottoar vara i det skick ni har den.

Ni som både är välutbildade och välbetalda måste väl veta om att det ni gör är olagligt.

Om ni inte kan sköta trottoaren själva, köp då tjänsten.

Och se för tusan till att snön från taket skottas ned.

När vårt nya parti kommer in i fullmäktige, blir det andra bullar av. Både för er och kommunen.

Christer Stromberg”