Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjefest med sång och dans

Musik i mängder och sprittande armar och ben. När Kalasbandet äntrade scenen och klämde i med allehanda rörelsevänliga sånger var barnen inte sena att hänga på.

– Det var bra musik. Fast roligast ska nog bli att fika, konstaterade Fanny Karlsson och Saga Ståhl efteråt.

Vädret denna lördag var dock inte särskilt lockande. Regntunga skyar, snålblåst och bara grått, grått, grått så långt ögat kunde nå. Detta till trots slöt ett 150-tal personer upp på Malmtorget för att delta i familjedagen, som arrangerades av det lokala arbetarpartiet.

Doften av stekt fläsk spred sig över torget och både gammal och ung passade på att mätta sina magar.

Den lokala trollkarlen Mr John Lucas gjorde också succé med sina trolleritrick. Hans magiska fingrar trollade med såväl bollar som rep och spelkort, till både barnens och de vuxnas stora förtjusning.

Vid fyratiden äntrade det lokala rock- och countrybandet Road 66 scenen. Det kyliga vädret hade dock fått flertalet besökare att styra kosan hemåt. Men de som trotsade vädergudarna fick värma sig rejält genom att gunga i takt till den medryckande musiken.