Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjefest när Augustimuller arrangeras i Fjugesta i helgen

På lördagen den 18 augusti arrangerar centrumgruppen i Fjugesta det årliga Augustimuller. För besökarna finns möjlighet att beskåda veteranbilar, mopeder och lastbilar, lyssna till Lekebergs sommarbarnkör eller ta sig ett samtal med Bosse "Bildoktorn" Andersson om diverse bilproblem.

Under lördagen väntar en riktigt familjefest i Fjugesta när årets Augustimuller öppnar portarna klockan 10.00.

Dagen börjar med insläpp av de fordon som deltar i utställningen för att sedan gå vidare i rask takt. Klockan 10.30 kör Kilsbergen MK enduro på torget och i samband med det anordnas det även ett av många godisregn som väntas under dagen. 11.00 är det dags för Bosse "Bildoktorn" Andersson att intervjua ett antal av ägarna till bilarna som ställs ut.

Därefter, klockan 12.30, uppträder Lekebergs sommarbarnkör tillsammans med Viveca Elliot och efter det blir det dans då Rockrullarna svänger loss till Ol´Friends and the Brunettes.

Vid 13.00 blir det frågestund med lokalpolitikerna. Bosse "Bildoktorn" Andersson pratar med de olika partierna om de viktigaste frågorna i Lekebergs kommun inför valet i höst.

14.30 är det prisutdelning för bästa fordon i sex olika klasser, där även Bosse "Bildoktorn" Andersson delar ut ett hederspris.

Vid 15.00 tar After Muller vid efter dagens aktiviteter.

Fullständigt schema för dagen finns på Augustimullers Facebook-sida.