Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Februari 2010: Vintern vi aldrig glömmer

Kristin Pihls bild  av sin snowboardåkande man illustrerar det vi kommer att förknippa med den här vintern: massor med snö.

Annons

- Rickard hade klättrat upp på taket och skottade ner snö. Han tyckte att det blev tråkigt efter ett tag så han ropade "hämta min snowboard", berättar Kristin Pihl.

Rickard fick sin snowboard och Kristin tog fram kameran.

Bilden av den lekfulle takskottaren i Kumla skickades in till Läsarnas fotoalbum på na.se, och nu har juryn på redaktionen utsett den till Månadens bild för februari.

- Några dagar efteråt tog han med boben upp på taket, berättar, Kristin.

Från det tillfället finns ingen bild i Läsarnas fotoalbum.

Bland de hundratals bilder som skickades in under februari valde juryn ut ytterligare två som får ett hedersutnämnande. Det är Anders Hörnfeldts vackra, vintriga bild av en allé i närheten av Karlslund och Hanna Gustafsons bild av radarparet Charlie och Anton, som är födda samma dag.

I tävlingen Månadens bild deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum. Av praktiska skäl väljer vi bara bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför ska du vara inloggad medlem på na.se när du skickar in bild. Om du inte redan är det, bli medlem och fyll i adressuppgifter i registreringsformuläret.