Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Femte inbrottet på åtta månader

Kumlas funktionshindrades motorklubb (KFMK) har haft inbrott i sina lokaler på Trafikcenter i Kvarntorp. Det var det femte inbrottet på åtta månader.

Annons

– Det är förskräckligt, det börjar bli tungt nu, säger Jens Larsson, ansvarig ledare i klubben som erbjuder funktionshindrade att prova på folkrace. Det var Jens som upptäckte inbrottet när han kom tillbaka från semestern.

Elverk stuletInbrottet tros ha ägt rum någon gång under de senaste 14 dagarna i den bod som föreningen har inne på Trafikcenter i Kvarntorp.

Klubben uppskattar att man denna gång blivit bestulen på saker till ett värde av cirka 20 000 kronor, bland annat elverk, en domkraft, luftkompressor, värmekanon och grästrimmer.

– Medlemmarna kommer bryta ihop när de får veta det här, säger Jens.

Ekonomisk smällKlubben har cirka 30 medlemmar. Bilarna som klubben har går fortfarande att köra, men Jens är oroad för framtiden då stölderna påfrestar ekonomiskt. Nytt garage är på gång, och han hoppas det ska förhindra framtida stölder.

Tips rörande inbrottet kan lämnas till polisen på 114 14.