Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

FK Bosna utklassade Kumla på hemmaplan

Annons

FK Bosna fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Kumla i division 4 Örebro herr i fotboll med hela 5–0 (2–0).

– Tycker att vi kontrollerade matchen från första till sista minuten. Kumla gjorde det bra men vi var alltid steget före. Vi gjorde som vi kom överens att göra inför matchen och detta visade sig i form av det slutliga matchresultatet. Andra halvleken gjorde vi sex byten och då avtog tempot något, men vi lyckades ändå göra tre mål i andra halvlek. Hatten av för killarna i Kumla som kämpade in i det sista. Till våra spelare vill jag ge beröm för en bra laginsats, kommenterade FK Bosnas sportchef Samir Sahinovic.

Kumlas tränare Jan Karlström om matchen:

– Vi gjorde en helt okey första halvlek, bra hög press. Vi släpper in två billiga mål tyvärr. I andra halvlek var det rena vilda västern där ute med anfall åt båda hållen hela tiden. Vi tar med oss en hel del från matchen. Att det rann iväg med några mål händer när vi satsar hårt framåt.

Supanai Baipa-Om gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Muamer Sepic, Dino Garaca och Robert Ghasemi.

För FK Bosna gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Kumla är på elfte plats.

Nästa motstånd för FK Bosna är Sturehov. Lagen möts tisdag 25 juni 19.00 på Sörbyvallen. Kumla tar sig an Örebro Nordic borta måndag 24 juni 19.00.