Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera intressenter till Resia-butiken

Flera intressenter finns till lokalen som Resia lämnat på Kumla torg.
– Med det attraktiva läget borde det inte bli svårt att hitta ny hyresgäst, säger Stefan Ericson, förvaltningschef på Kumla Bostäder.

Resia, mångårig hyresgäst hos Kumla bostäder, har lämnat sin lokal vid Kumla torg på grund av för dålig lönsamhet. Redan första dagen då butiken stängde den 150 kvadratmeter stora butiken hörde intressenter av sig till Kumla Bostäder.

– Jag har kontakt med flera. I torsdag fick jag även nycklarna av Resia så att vi nu kan hålla visningar av lokalen, säger Stefan Ericson som har gott hopp om att en ny hyresgäst snart ska vara på plats.

– Erfarenheten gör visserligen gällande att mycket kan hända under resans gång vid nyetableringar, men den här butiken har ju ett av våra allra bästa lägen så det borde gå bra.

Resias kontrakt går ut sista april, men resebyrån har sagt att om möjlighet finns så lämnar de gärna över kontraktet till en ny hyresgäst fortare än så.