Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flugan mot fönstret lär sig inte heller! Fel igen, igen och igen ...om Linde lasarett

2004: Besparingen blev fördyring då (S) prövade att spara genom att stänga akutmottagningen i Lindesberg halva dygnet året om! Något som tusentals demonstranter förstod redan innan !

2014 samma förslag igen från (S) till landstingsfullmäktige, men drogs tillbaka en halvtimme innan landstingsfullmäktige på grund av ”Ja just det! Det gav ju ingen bespaparing förra gången heller!

2019 dags igen ! Lära av historien? Flugan mot fönstret!

Förslag i sjukvårdsnämnden att stänga akutmottagningen i Lindesberg nästan halva dygnet om året för mer än tusen patienter med akuta problem inom kirurgi (till exempel sårskador, trafikolyckor, buk-ont ...), ortopedi (frakturer) och urologi (urinstämma, kateter-trassel).

”Vassego och åk i mörkret på dyr sightseeing till USÖ!

Men besparingen kommer återigen att utebli. Behövs ingen Einstein för att räkna fram detta. (S)å drag tillbaka beslutet att stängs akutmottagningen i Lindesberg !

”Snart inte socialdemokrat ...”

Lindesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel