Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ vår jättesatsning på Supersprinten – med flera livesändningar

Det vankas skidfest i Östersund när Supersprinten startar på fredag. Missa inte vår jättesatsning med flera livesändningar från loppen med kommentarer från åkare och publik.

Fredag: Redan på fredag drar Vinterfestivalen och Supersprinten igång. Det helar startar med en invigning följt av företagsracet som startar 17:00–19:00. Här kan du ta del av invigningen och se alla lopp från företagsracet.

Lördag: Skidfesten fortsätter under helgen och på Lördag startar prologerna för ungdomsklassen och eliten. Förutom att du kommer att kunna ta del loppen får ni senaste nytt med kommentarer från åkare och publik. Här kan du följa lördagens sändning med start från 16:00.

Söndag: Sista dagen av Vinterfestivalen bjuder på spännande finaler för ungdomarna och eliten, parasportutmaningen och ungdomsutmaningen. Här kan du följa ungdomsfinalerna och den rafflande parasportsutmaningen från klockan 09:15. Men där slutar det inte för att knyta samman det hela avslutas det hela med ungdomsutmaningen och prisceremonin. Här kan du följa sändningen från klockan 12:15.

Notera: Bortsett från våra livesändningar kommer ni även kunna ta del av texter och annat från Vinterfestivalen på Mittmedias sajter.

Mer inför Supersprinten:

Stjärnspäckad Supersprint i Östersund väntar när Sverigeeliten deltar

Sveriges skidelit inför den stjärnspäckade Supersprinten: "Jag är nog inte jättevass på 100 meter"