Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Folktandvården lämnar Fellingsbro

Annons

I dagarna fick vi fellingsbroare ett brev på posten att Folktandvården inte skulle öppnas igen. Först stängdes den för reparation, men det kom aldrig några hantverkare. Eftersom folk undrade vad som skulle hända fick vi svaret att för få anbud hade kommit in.

Nästa gång var det för få klienter inskrivna, 1400. Den siffran verkar märklig eftersom det bara inne själva tätorten bor enligt uppgift 1383 personer. Det finns ju faktiskt personer som bor utanför 50-skyltarna som också behöver tandvård.

Nästa gång var parkeringsplatserna bättre i Frövi trots att Fellingsbro har ett helt torg i anslutning.

Lokalerna var bättre i Frövi med hiss och en brandtrappa. Det finns både hiss och en riktig trappa i Fellingsbro.

Vad skulle man då hitta på, jo lokalerna var mögliga. Hur kan man förvalta en fastighet så illa. Har inte de styrande något ansvarstagande.

Nu kommer det en sista fråga kommer huset att få fortsätta att mögla? Ja det vore väl bra då kan man lägga ner biblioteket. Har försökt att få fram uppgift vilka tider det är öppet. Men det lyckades jag inte med. Vårdcentralen är i princip redan halvslaktad. Vilken pengaförstörelse så därför förstår jag varför Region Örebro har så dålig ekonomi.

”Skogsmulle”

Fellingsbro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel