Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlust för både Örebro och Bofors

I dag spelade Örebro mot Troja/Ljungby nere i Småland. Samtidigt mötte Bofors AIK i Nobelhallen. Det blev förlust för båda länslagen i hockeyallsvenskan.

Annons

Örebro var berett på en tuff match eftersom Troja krigar för nytt kontrakt - samtidigt som Örebro saknade en hel del spelare. Och i mitten av andra perioden låg Örebro under med 4-0 - men tack vare två mål av Gustav Gräsberg var Örebro tillbaka. I den sista perioden gjorde Örebro två mål till genom Calle Bergström och Fredrik Orrsten - och matchen togs förlängning. En förlängning som slutade mållös.

Den ordinarie straffläggningen slutade oavgjort, 1-1. Men efter att Conny Strömberg missat Örebros andra suddenstraff vann Troja matchen med totalt 5-4.

Örebro får dock ta med sig en poäng hem.

Och det gick inte bättre för Bofors som tog emot AIK i Nobelhallen. Tabelltrean blev för svåra för Karlskogalaget som förlorade med ganska klara 5-2.

Matchrapport: Troja/Ljungby-Örebro

Matchrapport: Bofors-AIK