Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlust för både Örebro och Bofors

I dag spelade Örebro mot Troja/Ljungby nere i Småland. Samtidigt mötte Bofors AIK i Nobelhallen. Det blev förlust för båda länslagen i hockeyallsvenskan.

Annons

Örebro var berett på en tuff match eftersom Troja krigar för nytt kontrakt - samtidigt som Örebro saknade en hel del spelare. Och i mitten av andra perioden låg Örebro under med 4-0 - men tack vare två mål av Gustav Gräsberg var Örebro tillbaka. I den sista perioden gjorde Örebro två mål till genom Calle Bergström och Fredrik Orrsten - och matchen togs förlängning. En förlängning som slutade mållös.

Den ordinarie straffläggningen slutade oavgjort, 1-1. Men efter att Conny Strömberg missat Örebros andra suddenstraff vann Troja matchen med totalt 5-4.

Örebro får dock ta med sig en poäng hem.

Och det gick inte bättre för Bofors som tog emot AIK i Nobelhallen. Tabelltrean blev för svåra för Karlskogalaget som förlorade med ganska klara 5-2.

Matchrapport: Troja/Ljungby-Örebro

Matchrapport: Bofors-AIK