Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlust för Lindesberg mot formstarka Varberg

Lindesberg föll tämligen väntat hemma i Allsvenskan i handboll mot formstarka Varberg. Matchen slutade 21–23 (12–14). Det betyder att Varberg har fem segrar i rad, medan Lindesberg har fyra förluster i följd.

– Vi förlorar mot ett för dagen bättre lag. Vi gör en riktigt bra kämpainsats, alla slet för varandra på ett sätt som vi inte gjort tidigare i år, tyvärr räckte inte det idag, kommenterade Lindesbergs assisterande tränare Richard Eriksson Nelson efter matchen.

Målgörare för Lindesberg var Fatlum Ahmeti 7, Jesper Nilsson 4, Albin Järlstam 4, Axel Magnusson 3, Asso Eliassi, Bashkim Gashi och Martin Boija, medan målen för Varberg gjordes av Filip Berentsen 5, Anton Jönsson 4, Dante Lindén 3, Daniel Lindgren 2, Jacob Friberg 2, Gustav Jönne 2, Daniel Lindroos, William Aronius, Jesper Sivertsson, Tobias Bengtsson och Gabriel Gegerfelt.

Det här betyder att Lindesberg är kvar på sjunde plats, och att Varberg fortfarande leder serien.

Nästa motstånd för Lindesberg är Rimbo. Lagen möts onsdag 20 februari 19.00 i Lindesberg Arena.