Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forslad regionen runt med brutet ben

Region Örebro har väl fullständigt tappat kontrollen. Läste i NA problemen på akuten och ambulansen om hur personalen inte vågade framföra kritik för då var man körd. Det som jag reagerade på direkt var huvudskyddsombudet som dementerade detta. Det var ett bevis hur riktigt detta var. Hon hade nog trott att hennes kommentar skulle rentvå ledningen men det blev det motsatta. Och sen ytterligare en artikel där region Örebro beskrevs som ett svart hål samt samma reaktion på skyddsombudets dementi.

För en tid sedan skrevs det om en person i Frövi som skadat sig. Ambulans tillkallades och körde till Karlskoga lasarett där röntgades och något var brutet så nästa dag hämtades patienten i Karlskoga och kördes till Lindesbergs lasarett för operation.

Är det inte fantastiskt. Tur och retur Karlskoga sen Lindesbergs lasarett. Frövi-Lindesberg cirka 2 mil om man hade kört direkt dit.

Var på besök i Örebro samma dag som någon hade skrivit om hur många bussar som körde runt i Örebro. Mötte fyra stycken på en kort sträcka kl 10 och det var ingen passagerare i någon av bussarna.

”Hopplös”

Fellingsbro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel