Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förslag som gör det enklare att öppna BB i Karlskoga

Artikel 57 av 61
Förlossningen i Karlskoga
Visa alla artiklar

Slutreplik

... på Andreas Svanhs svar om härskarteknik, NA 6 mars.

Det är synd att du Andreas likt en gås låter kritiken rinna av dig och inte göra om och göra rätt!

Jag trodde och många med mig att vi på ett demokratiskt sätt hade en opartisk kartläggning som vi i politiken beslutade i enighet att genomföra. Varför lyssnade man inte på då tillförordnad direktör med medhjälpare till den kartläggningen? Det var den som skulle verkställas. Det är viktigt att Politiken ifrågasätter tagna beslut som inte blir verkställda. Det är er i majoritetens skyldighet.

Det verkar vara en tolkningsfråga hur man väljer att tolka lagstiftningen eftersom ingen region gör på samma sätt. Och uppenbarligen tolkas den på olika sätt inom regionen också eftersom vi har två olika kartläggningar nu som kommit fram till olika slutsatser.

... det känns som om ni inte vill öppna Karlskoga BB igen ...

En ny kartläggning är gjord på ett i mina ögon partiskt sätt. Där ett fåtal tjänstemän varit inblandade i och har de ens varit eniga i slutsatsen?

Det här är bara ett spel för galleriet, det känns som om ni inte vill öppna Karlskoga BB igen. Du kan inte gömma dig bakom några tjänstemän.

Jag ska hjälpa dig Andreas då du bett om hjälp. De här åtgärderna tycker jag att du/ni i majoriteten ska göra:

Flytta förlossningsvården med kvinnosjukvården till närsjukvård väster som det var innan länsklinikerna infördes.

Låt den nya områdeschefen tillsammans med personalen lösa problemen med de åtgärder de ser behövs med den ursprungliga kartläggningen som grund.

Anneli Mylly

Vänsterpartiet

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel