Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvunnen man hittad – polisen söker fortfarande efter kvinna

Polisen i Örebro län söker under söndagskvällen efter två personer som anmälts försvunna: En kvinna i 65-årsåldern norr om Nora och en Örebroman i 80-årsåldern.

Kvinnan har man sökt efter sedan 10-tiden på förmiddagen. Hon lämnade sitt hem i Nyhyttan-trakten tidigt på morgonen. Polisen har sökt med polispatruller, hundpatruller och helikopter. Även räddningstjänsten har deltagit letandet.

Mannen försvann under kvällen och vid 04-tiden under natten mot måndagen meddelade polis att mannen har anträffats och att han mådde bra.

Kvinnan är troligen klädd i svarta mysbyxor, svarta stövlar, och har ett linne på överkroppen. Enligt polisens efterlysning har hon ”en lite hopsjunken gångstil och går inte jättesnabbt”.

Upplysningar om kvinnan lämnas till polisen på telefon 114 14. För snabbare hantering av telefonsamtalet ska man ange ”tips” i talsvaret på 114 14.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips