Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förtrollande magi på Stadra sommarscen

Magiskt underhållande. Trolleriföreställningen på Stadra sommarscen imponerade publiken.– Helt omöjligt att se hur det går till, trots att jag stod på scenen, säger Christer Nytén.

Nordisk magi bjöds med Malin Nilsson som på scenen presenterade sin finska kollega Roberg Jägerhorn samt Anders Lilleore från Danmark. En föreställning som väckte munterhet och förundran. Samspelet med publiken går som en tråd genom hela showen.

Christer Nytén från Örebro var först att få gå upp på scenen.

– Hur trollkarlen lyckades få in spelkortet i den boken, på rätt sida dessutom, förstår jag inte. Jag var helt intill - men, nej..., säger Christer som har med sig barnbarnen Astrid och Rasmus. I pausen passar de och fler i publiken på att fika i gröngräset.

– Tuggiautomaten var bäst, säger Elias Eliansson från Kumla.

I publiken fick Farida Khalil lämna ifrån sig sin ring.

– Jag ska trolla bort den, meddelade Malin Nilsson och vips var ringen borta. Och visst blev Farida och alla andra överraskade som Malin förutspådde, när ringen dök upp i en tuggumiautomat som plötsligt fanns på scenen.

– Man hinner bra inte med att se, hur man än försöker. Men det är ju så det ska vara, säger Magnus Wetterholm värd på Stadra sommarscen.