Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forward besegrade Rynninge

BK Forward vann över Rynninge i en träningsmatch på Behrn arena ikväll med 2–0 (1–0) efter mål av Robin Ingvarsson och Chriss Henriksson.

Matchen började på rena Champions league-tiden: 20.45. Även om det kanske sen inte bjöds på internationell topkvalitet. Men Forward tog ledningen med 1–0 efter 15 minuter genom Robin Ingvarsson efter ett friläge. Forward fortsatte att dominera och skapade de hetaste chanserna.

En kvart in på den andra halvleken gjorde också Chriss Henriksson 2–0 efter att läckert ha chippat in bollen.

Forwards tränare Axel Kjäll efter matchen:

- Jag tycker att vi gjorde en bra match med tanke på att vi haft tre dagars ledigt efter ha kommit hem från ett träningsläger. Vi hade ett bra passningsspel och gjorde två snygga mål, säger han.  

Rynninges tränare Mattias Wikström tyckte att hans mannar gjorde en godkänd insats. – Det märktes att det skilde en division mellan lagen. Man får inte glömma att vi spelade i trean förra säsongen. Men deras mål beror på lite enkla misstag från vår sida, säger han.