Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forward förlänger med Näfver

Ännu en nyckelspelare har förlängt sitt kontrakt med Forward. Den här gången handlar det om Kristoffer Näfver.

Vänsteryttern Näfver, som fyller 27 i mars, är klar för sin tredje säsong i Forward. Han slog ju igenom i ÖSK, och fick även representera U21-landslaget. Han blev sedan utlånad till Djurgården halva 2008. 2009 hade han svårt att ta plats i ÖSK och blev utlånad till Assyriska.

Därefter gick ÖSK-kontraktet ut och han hamnade i Landskrona, och fick Henrik Larsson som tränare. Efter en säsong förlängdes dock inte Näfvers kontrakt och sedan 2011 har han spelat för Forward.

– En viktig pusselbit är på plats. Näfver var under 2012 en av de mest tongivande spelarna med elva mål och åtta assist. Att få klart med honom är mycket viktigt för oss, ett tecken på att vi satsar mot ett nytt bra år. Näfver har en gedigen bakgrund som spelare med spel i allsvenskan och U21-landslaget. Med Näfver och Robert Walker klara har vi kanske seriens bästa vänsterfötter i laget, säger Fredrik "Honken" Holmquist, informationsansvarig i Forward.

Forward, med Magnus Kihlberg som ny tränare för säsongen, har sedan tidigare förlängt med tunga pjäser som backarna Johannes Gustavsson och Markus Gustafson, mittfältarna Robin Ingvarsson och Erik Björndahl samt anfallaren Robert Walker.

På torsdagen gjorde laget även klart med sitt första nyförvärv när Mattias Bulun skrev på för Forward.