Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forward kan inte vinna borta

Trots 2–0-ledning och spel med en man mer i en timme borta mot jumbon Frej fick Forward bara med sig en poäng hem till Örebro.

Hemmalaget Frej från Täby var utan seger och jumbon i division 1 norra hade tagit sin enda poäng på bortaplan. Forward, visserligen på fjärde plats i tabellen, kom å sin sida till Vikingavallen med två kryss och en förlust på bortaplan. Kanske var det, utifrån ett sådant perspektiv, logiskt med kryss.

Men Forward såg verkligen ut att gå mot säsongens första bortaseger. I den 27:e minuten gav Robert Walker Forward ledningen på nick. Bara sex minuter senare fick Frej dessutom Simon Strand utvisad. Och strax före halvtidsvilan ökade mittbacken Johannes Gustavsson på Forwards ledning till 2–0 efter att ha slagit in en retur efter frispark.

Men bara sex minuter in på den andra halvleken reducerade Frej till 1–2. Och i den 78:e minuten kvitterade hemmalaget inför 223 åskådare. Än värre för Forwards del var att Robert Walker tvingades utgå i den 64:e minuten.

Tryck här för att läsa matchrapporten via ettanfotboll.se.

Läs mer i söndagens NA, papperstidningen, som du också kan köpa som e-tidning här nedan.