Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Agenten: ”Har varit i kontakt med ÖSK”

På tisdagen kunde NA berätta om ÖSK:s intresse för AIK-mittfältaren Robert Åhman Persson.
Nu bekräftas intresset - av spelarens agent.

Annons

Han sitter på utgående kontrakt med AIK och kommer inte att erbjudas ett nytt. Robert Åhman Persson letar ny klubb och, precis som NA kunde berätta under tisdagen, är ÖSK ett av de hetaste alternativen.

– De borde vara intresserade och kanske till och med är det nu. Och vi har varit i kontakt, men tidigare, i somras. Örebro och Magnus Sköldmark (tillfällig sportchef) har uttryckt att det är en bra och intressant spelare, men vi har inte diskuterat mer konkret med dem nu, säger Jonsson till FotbollDirekt.se.

Trots att mittfältaren, som också har ett förflutet i Malmö FF, fått begränsat med speltid i AIK under säsongen saknar han inte anbud. ÖSK kan alltså få konkurrens om hans underskrift.

– Det är många klubbar som drar i honom, det finns flera klubbar i allsvenskan, i Danmark och i Norge. Det är de tre spåren vi har nu. Bara för att han inte fått spela i AIK de senaste åren så behöver det inte betyda så mycket. Bara att ha varit i en så stor klubb som AIK med all press och förväntningar, det måste ha ett värde i sig. Hans inställning och att han aldrig gnällt under den här tiden, det visar också på karaktär, säger Jonsson till FotbollDirekt.se.

NA har sökt Per Jonsson vid upprepade tillfällen, både under tisdagen och onsdagen.

Mer läsning

Annons