Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Agenten: "Rama måste säljas"

(UPPDATERAD 19:11) Har Valdet Rama gjort sitt i Örebro SK?
Hans agent Oliver Cabrera tycker i alla fall att det är dags att lämna.
– Jag har meddelat Örebro att han måste säljas snarast, säger han till fotbolldirekt.se

Annons

Valdet Rama gjorde en fin debutsäsong i allsvenskan 2011. Men 2012 har det inte gått lika bra. I förra veckans bortamatch mot Djurgården var han inblandad i båda baklängesmålen och mot Kalmar senast fick han sitta på bänken hela matchen. Den situationen gillar inte agenten Oliver Cabrera som nu har meddelat ÖSK att något måste göras.

–  Örebro måste sälja – det här är en ohållbar situation och jag kommer att hitta ett starkt alternativ till honom under sommaren. Det är min uppgift så får ÖSK å sin sida ta ansvar för den situation som klubben skapat, säger han till fotbolldirekt.se.

Enligt Cabrera har han och Valdet Rama kommit fram till beslutet gemensamt.

– Han kan bara inte acceptera att bli behandlad på det här viset och därför har vi tagit det här beslutet tillsammans. Det får helt enkelt inte vara på det viset att en av allsvenskans bästa spelare har svårt att platsa i ett lag som ligger sist, säger han till fotbolldirekt.

ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren har själv inte sett Cabreras uttalanden. Men när NA referear dem för honom konstaterar han:

- Vi har en gemensam agenda här, och är införstådda med Valdets situation. Tanken har varit att han ska spela vårsäsongen till att börja med för att sedan se om han kan ta nästa steg i sin karriär. Nu har situationen blivit sådan att han inte fått så mycket speltid, vi har hoppats att han ska prestera bättre. Samtidigt upplever han en frustration över att inte få spela, vilket också är begripligt, säger Lennart Sjögren.

NA har också sökt Valdet Rama själv och agenten Oliver Cabrera utan framgång.

Läs mer i onsdagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons