Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alvbåge tror på Gerzic-lyft

ÖSK har tappat två nyckelspelare till IFK Göteborg.
John Alvbåge är inte sen att välkomna Nordin Gerzic till Blåvitt.
– Nu ska vi få fram den gamle Nordin igen, säger Alvbåge.

Annons

På torsdagsförmiddagen kommer Gerzic ner till IFK Göteborgs träningsläger i Benidorm. Där blir han mottagen av John Alvbåge, som var förste ÖSK:are att göra klart med IFK Göteborg.

– Övergången har varit på tapeten länge. Jag har mest varit förvånad över att den inte blev klar tidigare, säger Alvbåge till NA just före att IFK Göteborg ska ta sig in på Mestalla och se Valencia–Barcelona i spanska cupen.

Hur aktiv har du varit som rådgivare och vän?– Jag har följt affären som alla andra. Nordin vet vad han gör och jag har inte varit delaktig på något vis. När jag kom till Örebro fick Nordin visa runt mig i hans hemstad, nu blir det jag som får guida honom runt i Göteborg. Det finns säkert några roliga hak att visa upp.

Vad får IFK Göteborg i Nordin?– Han ville ha en nytändning och det kommer han att få i Blåvitt, som slagit näven i bordet och visat att vi inte vill bli sjua eller åtta i allsvenskan. Jag om någon vet vad Nordin kan och vilken hög klass han håller. Han har en spelstil som få andra i Norden och nu ska vi få fram den gamle Gerzic igen.

Mer läsning

Annons