Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Atashkadeh missar omstarten

ÖSK:s bäste målskytt i år missar morgondagens match mot Gais.
Se hela truppen här!

Annons

ÖSK tränade på onsdagsförmiddagen på Sörbyvallens naturgräs. I morgon väntar jumbofinal borta mot Gais när ÖSK spelar sin omstart efter EM-uppehållet.

När NA pratade med nye huvudtränaren Per-Ola Ljung efter träningen bekräftade han att han har sin första allsvenska ÖSK-elva klar.

–  Ja, det har jag, säger Ljung.

– 

Har du levererat den till spelarna?Ja, det har vi gjort.

Men alla supportrar får hålla sig till tåls till i morgon, strax innan matchstart, på att få reda på hur startelvan är formerad. Ljung offentliggjorde endast en 18-mannatrupp.

– Vi lämnar en trupp. Det är inga hemlighetsmakerier, men jag trivs bättre med att lämna en trupp. Så får vi se, det är ändå 24 timmar kvar – lite mer än det – och det kan trots allt hända lite grann, säger han.

Tobias Grahn, som för övrigt var ledig och inte deltog på dagens träning, är avstängd, Ahmed Yasin är på landslagsuppdrag. Och häromdagen stod det klart att Emil Berger missar matchen på grund av en skadad fot. Det var känt sedan tidigare.

I övrigt konstateras det att:

– William har varit lite in och ut och känner sig bättre i den här muskeln som han fick problem med i Norrköpings-matchen. Han har varit med lite grann och håller på att stegra progressionen i sin träning. Vi räknar med en tid där han kommer vara lite in och ut. Just i dag körde han rehab, säger Ljung.

– Josef är sjuk och är inte med i truppen, säger Ljung.

– Samuelsson har lite problem med en fot fortfarande. Han har tränat en vecka ungefär, säger Ljung.

Målvakter:

Det gör att truppen ser u t som följer:Tomer Chencinski, Jonas Sandqvist

Backar: Eidur Sigurbjörnsson, Samuel Wowoah, Magnus Wikström, Tommy Wirtanen, Christoffer Wiktorsson, Ilir Berisha, Patrik Anttonen.

Mittfältare: Boris Lumbana, Patrik Haginge, Mohammed Saeid, Valdet Rama, Daniel Bamberg.

Anfallare: Marcus Astvald, Kushtrim Lushtaku, Andreas Haddad, Kalle Holmberg.

Läs mycket mer inför ÖSK:s allsvenska omstart i torsdagens NA, papperstidningen!

Per-Ola Ljung.

Mer läsning

Annons