Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bassombeng: "Skönt att vinna mot dom"

Släkten är värst är en sliten fotbollsklyscha. Men det finns anledningar till att den lever kvar. Exempelvis Eric Bassombeng, som kvitterade ÖSK:s ledning på Gamla Ullevi.

Annons
Eric Bassombeng.

Efter tre säsonger i svartvit mundering bytte den kamerunske högeryttern inför den här säsongen till grönsvart. Och i den 33:e minuten fanns Bassombeng påpassligt framme efter att brassestjärnan Wanderson fått iväg ett missriktat skott och kunde raka in 1-1 bakom John Alvbåge.

"Känns bra"Till slut vann Gais med klara 4-1 och det var en nöjd Eric Bassombeng som pratade med NA efter matchen.

- Det känns bra. När det är match är det som alla andra matcher med tre poäng som står på spel. Men det är ju kvar några i ÖSK som jag känner, så det är skönt att vinna mot dem, säger Bassombeng.

Fem mål i ÖSKPå totalt 44 allsvenska matcher gjorde Bassombeng fem mål för ÖSK. Den här säsongen är han i och med fullträffen mot sitt gamla lag redan uppe i fyra på bara 16 matcher. Detta i ett Gais som går väldigt bra.

Efter vinsten mot ÖSK ligger ”Makrillarna” från Göteborg på fjärde plats, bara sex poäng efter Elfsborg. Förvisso i en haltande tabell.

- Det är viktigt att fokusera så att vi kan hålla i det här. Nu går det bra, men det är långt kvar, så vi måste kämpa på, säger Bassombeng.

Mer läsning

Annons