Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bedoya stannar i Rangers

(UPPDATERAD 16.35) Alejandro Bedoya kommer att stanna i Rangers.
Det meddelade Bedoyas agent Patrick Mörk på lördagen.
- Vi har hittat en lösning som vi är nöjda med, säger Mörk till NA.

Annons
Alejandro Bedoya.

Alejandro Bedoya har, sedan han värvades till Rangers från ÖSK i somras, haft svårt att slå sig in i det skotska storlaget. Det pratades tidigare i vintras om en eventuell utlåning. När sedan Rangers akuta ekonomiska kris uppdagades spåddes Bedoya bli en av flera spelare som skulle få lämna Ibrox för att på så sätt spara in några löneposter.

Då Rangers dessutom inte har kunnat betala den sista delen av övergångssumman på 1,6 miljoner kronor till ÖSK öppnades det för en återkomst till Behrn arena .

Men så kommer inte bli fallet.

På lördagen skrev Bedoyas agent Patrick Mörk följande på mikrobloggen Twitter:

- Alejandro Bedoya stannar i Glasgow Rangers - till en början fram till sommaren. Han trivs i klubben och vi får hoppas de reder ut krisen.

För NA utvecklar Mörk resonemanget:

- Med den situation som har uppstått i Rangers så kunde spelarna välja att sätta hårt mot hårt och lämna klubben. Men vi har hittat en lösning som vi är nöjda med.

Har det varit aktuellt för Bedoya att lämna Rangers?

- Det har funnits alternativ. Det var några klubbar som var redo att gå för "Ale", men han kände att han precis har kommit till Rangers och att det skulle vara lite tidigt att lämna redan. Det är en bra klubb, som tyvärr har fått problem nu. Men "Ale" ville vara kvar.

Var det någonsin aktuellt med exempelvis en utlåning till ÖSK?- Nej, det var aldrig aktuellt. Vi har inte ens tänkt tanken. "Ale" hade gjort sitt i allsvenskan och det hade varit bakvänt att komma hit igen.

Läs mer i söndagens NA, papperstidningen!

Patrick Mörk.

Mer läsning

Annons