Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekräftat: Tomer klar för ÖSK

(UPPDATERAD 17.03)
Tomer Chencinski blir ÖSK:s fjärde nyförvärv inför kommande säsong.
ÖSK bekräftar nu övergången - som är en oväntad vändning.

Annons

NA kunde på förmiddagen berätta att ÖSK gjort klart med en ny målvakt och att övergången skulle offentliggöras senare i eftermiddag. Vid 17-tiden på måndagen bekräftade ÖSK NA:s uppgifter.

Ändrade förutsättningarPå sin hemsida skriver ÖSK att man skrivit ett flerårigt avtal med den 26-årige målvakten från finländska VPS.

- Tomer har varit här på provspel och gjorde väldigt bra ifrån sig. Det är en modern målvakt som är duktig med fötterna och väldigt rörlig i sitt spel. Vi får två bra målvakter nu med Jonas Sandqvist och Tomer Chencinski. Tomer är en bra karaktärsspelare med bra inställning, jag tror han kommer att fungera bra i den här gruppen. Vi har tidigare sagt att det inte varit aktuellt och det var det inte heller. Sen så har förutsättningarna förändrats vilket har gjort att vi tillslut hittat en lösning. Pusselbitarna börja falla på plats, säger Lennart Sjögren till hemsidan.

Sedan tidigare har ÖSK som bekant värvat Jonas Sandqvist, med ett förflutet i Malmö FF. I och med värvningen av Chencinski är det upplagt för konkurrens på målvaktsposten.

Mer läsning

Annons