Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Berisha missar premiären

ÖSK tvingas klara sig utan nye mittbacken Ilir Berisha i måndagens allsvenska premiär.
Han stoppas av sina ömmande ljumskar.
Mycket pekar på att Boris Lumbana ersätter.

Annons
Ilir Berisha.

Berisha, som värvades för att utgöra mittbackspar med Magnus Wikström kommer tidigast att träna med laget igen på tisdag, efter premiären. På ÖSK:s sista riktiga träning före premiären fanns inte ens kosovo-albanen på plats.

Saknades gjorde också långtidsskadade Andreas Haddad och Patrik Anttonen som också missar matchen mot Åtvidaberg. Det gör också Emil Berger som haft körtelfeber och tränade själv vid sidan om planen.

Lumbana trolig ersättareMycket tyder nu på att det blir Boris Lumbana som tar Ilir Berishas plats intill Magnus Wikström. Lumbana har varit tränaren Sixtens Boströms under slutet av försäsongen. Isländske Eidur Sigurbjörnsson har varit efter på prioordningen.

Sixten Boström var efter söndagsträningen väldigt hemlighetsfull över hur han kommer att formera sitt lag.

- Jag har startelvan hyfsat klar i mitt huvud. Om Ilir tror jag det finns bra möjligheter att han kommer in i bra träning igen på tisdag. I Eidur och Boris har vi två klara alternativ, sedan har vi andra alternativ också. "Hagge" spelade mycket mittback förra året och sedan har ju förstår Christoffer Wiktorsson spelat mittback i Degerfors. Så vi har back up på den positionen, säger ÖSK:s tränare.

Missar premiären

Ilir Berisha, mittback.

Patrik Anttonen, högerback.

Emil Berger, mittfältare.

Andreas Haddad, center.

Mer läsning

Annons